http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزمانی که شما یک پیاز را برش می‌زنید سلول‌های آن باز و محتویاتش آزاد می‌شود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید می‌شود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز می‌شود .

علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیم‌هایی گازی شکل در هوا منتشر می‌شوند که در واقع این آنزیم‌ها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل می‌شوند. این ترکیب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما می‌رسند.

هنگامی‌که این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنال‌هایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال می‌شود که به‌نوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم می‌گردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.


سایت لذت دانایــی پیاز ,می‌شود ,کردن پیاز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مقالات حقوقی چگونه فضانوردان سفرهاي فضايي انجام مي دهند هیوانس مشاوره و فروش دستگاه زیبایی دانلود آهنگ زنگ خور موبایل رقابت افزایش یافته مشاوره خانواده صباحت|پایگاه فرهنگی مذهبی شهر فومن فست وان موزیک | دانلود آهنگ جدید