http://s8.picofile.com/file/8338665700/Asal_Taghalobi.jpgیکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی که در اطراف ما پیدا می شود عسل است که در هر شرایطی به استفاده از آن توصیه می شود. حال مشکل اینجاست که  عسل اصل را چگونه از تقلبی تشخیص دهیم.

عسل طبیعی از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گل‌ها و گیاهان جمع‌آوری کرده و پس از دگرگونی‌های لازم، در سلول‌های مومی‌شان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید می‌شود.

عسل تغذیه‌ای از ماده‌ی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل‌ها و گیاهان از شربت، شکر و . که در اختیار آنها می‌گذارند، استفاده کرده باشد.

این‌گونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد اما متاسفانه در گاه‌های مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه می‌شود.


لذت دانایی کرده ,طبیعی ,استفاده ,مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

International Encyclopedia 313 اینجا همه چی هست دانلود رایگان مقاله فارسی روانشناسی مقالات طراحی اپلیکیشن مجله سلامت هورسان سلام بازی Animanga world Ravcast | راوکست rahehall